Distribueixen targetes moneder a famílies en situació de vulnerabilitat

Distribueixen targetes moneder a famílies en situació de vulnerabilitat

L’Ajuntament de Sant Joan Despí i la Creu Roja de Sant Joan Despí han signat un conveni per

atendre les necessitats d'alimentació

de persones i famílies en situació de vulnerabilitat. La iniciativa, dins del marc del Nadal, vol oferir una resposta homogènia en aquestes dates, quan es poden accentuar les diferències socials.

Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament i Creu Roja distribuiran 218 targetes moneder destinades a la compra de productes d'alimentació. L'Ajuntament aporta 11.150 euros, que correspon a l'import de les targetes moneder, mentre que Creu Roja s'encarrega dels costos de gestió. 

Les persones i famílies beneficiàries de les targetes són ateses pels Serveis Socials municipals atenent a la situació de vulnerabilitat, de risc social i de dificultats econòmiques que presenten. L'objectiu és donar resposta a aquestes persones en un moment com el Nadal en què s'agreugen els problemes econòmics i augmenta el risc d'exclusió social. Aquesta aportació extraordinària complementa les ajudes i programes que l'Ajuntament de Sant Joan Despí desenvolupa durant tot l'any per garantir les necessitats bàsiques de les persones i famílies amb menys recursos.

L'acció està emmarcada en la campanya "Atenció a les necessitats bàsiques per facilitar targetes-moneder especial desembre”, dintre del pla “Creu Roja Reacciona: una resposta directa, immediata i propera davant la crisi”.