Sant Joan Despí prepara l'arribada dels Reis d'Orient amb el Parc de les Il·lusions

Sant Joan Despí prepara l'arribada dels Reis d'Orient

Sant Joan Despí ha obert el Parc de les Il·lusions, un espai màgic on els infants poden entregar la seva carta per als Reis d'Orient. El Parc de les Il·lusions està instal·lat al parc de la Fontsanta fins al 4 de gener i ofereix un recorregut ple de sorpreses per preparar l'arribada de Ses Majestats.
Al Parc de les Il·lusions, els i les patges reials recullen en mà les cartes dels nens i nenes adreçades als Reis d'Orient. També hi ha l'Astròleg Sadurní que, dins del seu tendal màgic, explica als infants les noves aventures de la màgia de Ses Majestats, que arribaran a Sant Joan Despí el 5 de gener.
Les persones visitants també poden veure la sastreria reial, la carbonera, les escales dels Reis Mags, l'oficina de correus reial i les fades de la son, i poden deixar penjats els seus desitjos per al nou any.
La instal·lació del Parc de les Il·lusions és el preludi al dia més especial de l'any, el 5 de gener, quan Sant Joan Despí celebrarà l'arribada màgica i la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, que recorreran els carrers de la ciutat en una espectacular cavalcada que passarà per tots els barris (Residencial Sant Joan, les Planes, Pla del Vent-Torreblanca, les Begudes i el Centre).
La cavalcada acabarà a la plaça de Catalunya, on Melcior, Gaspar i Baltasar rebran la clau màgica de la ciutat de mans de l'alcaldessa, Belén García. Una clau màgica que, per primera vegada, els infants de Sant Joan Despí han pogut veure de prop, en una carpa que ha estat instal·lada els dies 28, 29 i 30 de desembre a la plaça del 8 de Març.