L'Ajuntament de Sant Joan Despí subvenciona amb 30 euros les compres als establiments locals

Subvencion amb 30 € compres als establiments locals

El consistori destinarà 112.000 euros a la iniciativa amb l'objectiu d'arribar a repartir 3.300 targetes, el que suposaria un impacte econòmic de 330.000 euros en el teixit comercial local

 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en funcionament una targeta moneder amb l'objectiu d'incentivar el comerç de proximitat i, alhora, oferir una ajuda econòmica a les famílies per a les compres al voltant de les festes nadalenques.

L'Ajuntament destinarà 112.000 euros a aquesta iniciativa amb l'objectiu d'arribar a repartir 3.300 targetes, una per cada unitat familiar, el que suposaria un impacte econòmic de 330.000 euros en el teixit comercial local. La finalitat és promoure que les compres es facin a la ciutat i ajudar econòmicament les famílies en una època marcada per les despeses que es generen.

Cada targeta moneder té un valor de 100 euros: 70 euros els aporta el consumidor i 30 euros l'Ajuntament de Sant Joan Despí. La targeta, que es pot sol·licitar al web www.comprasantjoandespi.cat, es pot sol·licitar fins al 8 de gener, tot i que les compres es podran realitar fins al 31 de març de 2021. Per adquirir la targeta cal ser major d'edat i estar empadronat a Sant Joan Despí. Només es podrà aconseguir una targeta per unitat familiar.

Un cop s'adquireix la targeta, es podran realitzar compres als 250 establiments adherits a la campanya fins a exhaurir els 100 euros de saldo. El llistat d'establiments de comerç, serveis i restauració participants i la seva ubicació es pot consultar al portal web de la targeta moneder comprasantjoandespi.cat/establiments-participants.

La targeta moneder forma part de les accions que l'Ajuntament està posant en marxa en el marc de la campanya de foment del consum al comerç local, que porta per lema Fes una bona compra. Ara més que mai, comerç de Sant Joan Despí. Altres iniciatives han estat el sorteig de 4.000 euros en vals de descompte coincidint amb la Festa de la Castanyada, els premis del 'Rasca i Guanya!' i la posada en marxa d'un directori comercial.