Viladecans dona la benvinguda a tres nous AmVaixadors i AmVaixadores

Benvinguda a tres nous AmVaixadors i AmVaixadores

La periodista Dayana García i els empresaris Immaculada Simó (Gonsi) i Àngel Velasco (Torrons Vicens), nous membres del programa d’ambaixadors de la ciutat

 

La segona trobada anual del programa d’AmVaixadors i AmVaixadores de Viladecans, a més de donar la benvinguda al desembre i fer balanç del 2020, va presentar els nous membres del programa: Dayana García, periodista de La Sexta TV, Immaculada Simó, CEO de Gonsi, i Àngel Velasco, de Torrons Vicens. Prenen el testimoni dels seus antecessors: el pedagog i psicòleg Rafel Bisquerra, l’analista i consultor Gonzalo Bernardos i el pastisser Jordi Bordas.

Durant la trobada la tinenta d’alcalde Gisela Navarro va explicar la gestió realitzada per l’Ajuntament a l’entorn de la pandèmia i va compartir amb els ambaixadors i ambaixadores informació actualitzada sobre l’evolució del virus al nostre municipi. Pel que fa al futur, l’alcalde Carles Ruiz i el regidor Richard Calle van fer partícips a tots els AmVaixadors de l’Estratègia Viladecans 2030 i l’Agenda Urbana Local, explicant com s’està desenvolupant el procés participatiu que implica tots els ciutadans en el disseny de les estratègies. Els ambaixadors i ambaixadores van mostrar la seva total disposició a participar-hi, cadascú des del seu àmbit, amb l’ODS 17-Aliances per assolir els objectius amb la finalitat de contribuir a reforçar encara més el partenariat, un dels pilars bàsics del programa d’AmVaixadors i AmVaixadores.

El Programa d’AmVaixador(e)s 2020-2021

La trobada també va servir per posar en comú els objectius del pla d’AmVaixador(e)s de Viladecans 2020-2021 i per presentar la nova identitat gràfica del programa, una imatge moderna i alineada amb la marca de la ciutat que servirà per iniciar amb forces renovades el nou any que en breu comença. 

L'essència del projecte seguirà sent la mateixa: la promoció de la ciutat a l’exterior com l’atracció d’oportunitats cap al municipi i l'augment de la visibilitat, especialment en els eixos estratègics actuals en què busca posicionar-se: la  innovació educativa, la vocació empresarial, la transició energètica i l’estil de vida saludable. En l'actual escenari de crisi derivada de la pandèmia, el seu paper resulta més important que mai per ajudar la ciutat a atreure oportunitats.