L'Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa noves accions per fomentar les compres a la ciutat

Noves accions per fomentar les compres a la ciutat

Aquest cap de setmana, activitat de dinamització al carrer als eixos comercials dels barris de les Planes i del Centre

 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí continua desenvolupant diferents accions emmarcades en la campanya Ara més que mai, comerç de Sant Joan Despí, una iniciativa que pretén fomentar el consum local i de proximitat. Aprofitant les compres nadalenques, els dies 18 i 19 de desembre, els eixos comercials de Les Planes i el barri Centre comptaran amb dinamitzadors comercials que difondran entre els ciutadans i les ciutadanes missatges per promoure les compres als establiments de Sant Joan Despí. Els dinamitzadors informaran de les accions emmarcades en la campanya i posaran en valor el fet d'apostar pel comerç local.

Els dinamitzadors, seguint les mesures de seguretat i protecció recomanades per les autoritats sanitàries, intervindran el 18 de desembre, de 17 a 20 h al barri Centre, i el 19 de desembre, d'11 a 14 hores, al barri de les Planes. L'activitat es farà als carrers del Bon Viatge, de Catalunya i de Baltasar d'Espanya (barri Centre) i als carrers Joan Maragall, Pi i Suñer, Trias de Bes i plaça Antonio Machado (barri de les Planes). A més a més de la il·luminació nadalenca, i d'aquesta dinamització, els carrers més comercials han incorporat fil musical per ambientar la ciutat durant aquests dies.

Un miler de targetes de comerç sol·licitada

Paral·lelament, s'estan duent a terme altres iniciatives de la campanya Ara més que mai, comerç de Sant Joan Despí com ara la targeta Comprasantjoandespi, que permet fer compres de fins a 100 euros pagant-ne 70, ja que inclou una subvenció de 30 euros que aporta l'Ajuntament. La targeta representarà injectar 330.000 euros en compres als comerços adherits, un total de 247. Des què es va posar en marxa, l'1 de desembre, un miler de ciutadans i ciutadanes ja han sol·licitat la targeta Comprasantjoandespi. Per últim, una setantena de comerços continuen oferint a la clienta la possibilitat d'optar a més de 4.000 premis directes amagats en targetons 'rasca i guanya', una acció emmarcada en la mateixa campanya.