caenes

Noticias del Baix Llobregat

Image
Image
Image
Image
Wolf Group inverteix 12MEUR i crea 50 nous llocs de treball amb l'obertura d'una nova fàbrica a Gavà

Crea 50 nous llocs de treball amb l'obertura d'una nova fàbrica a Gavà

  1. La nova planta, que ocupa 10 hectàrees de superfície, serà la primera que fabricarà escumes de poliuretà a la península ibèrica, que posteriorment s’exportaran a més de 70 països
  2. l projecte d’inversió de la companyia a Catalunya ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d’ACCIÓ
  3. Wolf Group, un dels principals fabricants i distribuïdors europeus de productes i sistemes químics per a la construcció, compta amb 5 fàbriques i més de 400 treballadors arreu del món

La multinacional Wolf Group, un dels principals fabricants i distribuïdors europeus de productes i sistemes químics per a la construcció, ha invertit 12 milions d’euros i creat 50 nous llocs de treball amb l’obertura d’una nova fàbrica a Gavà (Baix Llobregat). Aquest projecte d’inversió ha comptat amb el suport del Govern per mitjà ’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-.

La nova planta, que ocupa 10 hectàrees de superfície, serà la primera que fabricarà escumes de poliuretà a la península ibèrica destinades al sector de la construcció. Les noves instal·lacions han estat inaugurades aquest dimecres pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el fundador de Wolf Group, Jaan Puusaag.

Durant la seva intervenció, el conseller Torrent ha celebrat la inauguració de la nova planta “pel seu valor estratègic, sent la 1ª fàbrica d’escumes de poliuretà a l’Estat; perquè incorpora tecnologies avançades, i per ser un projecte amb potencial de creixement i fonamentat en la sostenibilitat i la innovació”. Per tot plegat, ha assegurat “l’hem acompanyat des del Govern, reforçant el teixit industrial català i dinamitzant l’economia del Baix Llobregat, i en particular de Gavà”. I és que el titular d’Empresa i Treball ha recordat que l’objectiu del Govern és “impulsar la reindustrialització de Catalunya” amb l’objectiu de “recuperar pes industrial en el model productiu del nostre país”. Una aposta "que esperem que en els propers anys tingui continuïtat, perquè és vital per a l’economia del país” ha reblat.

En aquest sentit, el fundador de Wolf Group, Jaan Puusaag, ha destacat que “les empreses industrials són ocupadors importants, ja que impliquen tots els grups socials i contribueixen al desenvolupament regional”. Per la seva banda, el conseller delegat de la companyia, Peeter Tohver, ha apuntat que, amb aquest projecte, “esperem un creixement de la quota de mercat a Europa i un impuls de les vendes d'escuma”.

La nova fàbrica ubicada al Baix Llobregat, altament tecnològica, té la capacitat de fabricar més de 70 combinacions d’escuma només en la fase inicial, amb la previsió de produir més de 5 milions d’unitats en el primer any. De fet, des de Gavà, la Wolf Group exportarà la producció a més de 70 països. La companyia compta amb 5 fàbriques i més de 400 treballadors arreu del món.