Quinzena de tallers per a la gent gran

Quinzena de tallers per a la gent gran: envelliment actiu

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza una nova edició dels tallers de la gent gran, un conjunt d'activitats per promoure l'autonomia

personal i el manteniment de la salut i el benestar de les persones grans de la ciutat.

En total, per aquest curs 2021-2022 s'ofereixen una quinzena de tallers de diferents disciplines: memòria, noves tecnologies, activitat física... Els tallers volen fomentar l'envelliment actiu de la gent gran i són una bona oportunitat per conèixer gent, aprendre coses noves, moure's i passar-ho bé. Els tallers es desenvoluparan en diferents equipaments de la ciutat: al Centre de Gent Gran Cirerers, al Centre Cultural Mercè Rodoreda, al Centre Cívic de Torreblanca, al Foment Cultural i Artístic, al parc del Mil·lenari, al parc de la Fontsanta i a Tennis Despí.

D'una banda, hi ha els tallers cognitius, tecnològics i culturals, que abasten els tallers de memòria, creixement personal, costura, anglès i informàtica. D'una altra banda, trobem els tallers d'activitat física: de gimnàstica de manteniment, gimnàstica terapèutica, taitxí, ioga, coreografies, dansa, zumba i pàdel. Les inscripcions als tallers es faran del 13 al 30 de setembre de 2021.

A més dels tallers, l'Ajuntament organitza altres activitats lúdiques i culturals adreçades a la gent gran: sessions d'higiene i orientació postural; tertúlies literàries; grups de pràctica del català; sessions per aprendre a moure's per les xarxes socials o a utilitzar dispositius digitals com tauletes o telèfons mòbils; els espais de cosir i de puntes de coixí; les caminades, o les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran.

Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí