La Fira de la Candelera de Molins de Rei

La Fira de la Candelera de Molins de Rei

  • El cap de l’Executiu visita aquesta localitat del Baix Llobregat i inaugura la Candelera 2022.El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat la Fira de la Candelera de Molins de Rei, acompanyat de l’alcalde d’aquesta localitat, Xavier Paz. Durant l’acte inaugural, el president de la Generalitat ha celebrat que “estem començant a escurçar distàncies” després de quasi dos anys de pandèmia de la Covid-19 “recuperant activitats com la Fira de la Candelera”. Tal i com ha explicat, “comencem a recuperar-nos de la pandèmia, i podem enforcar-la d’una manera diferent que ens permet recuperar la vida”.

    El cap de l’Executiu ha volgut subratllar la necessitat de treballar en la “recuperació social i emocional” , especialment entre la població jove a qui “hem demanat un esforç molt gran” que “ara hem de retornar”.

    El president de la Generalitat ha estès la mà a l’Ajuntament de Molins de Rei, i a tots els ajuntaments catalans, per col·laborar en el procés de recuperació després de la pandèmia i ha recordat que “el que pot fracturar el país són les desigualtats”. “El que necessitem és que la prosperitat arribi a tothom”, ha afegit, tot precisant que “el Govern hi està compromès i anem de la mà dels ajuntaments".

    El cap de l’Executiu ha estat acompanyat també del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral. Abans de visitar el recinte firal, ha estat rebut a l’ajuntament de Molins de Rei, on ha signat el llibre d'honor.

    Fuente: Govern de Catalunya