Tornen les cantades de les Caramelles d'Abrera

Tornen les cantades de les Caramelles d'Abrera

Gaudiu de totes les propostes que hem programat a Abrera per la propera setmana! Podeu fer la vostra reserva prèvia

d'entrades i inscripcions a través d'aquesta pàgina web, als enllaços que trobareu a continuació, o també de manera presencial abans de l'inici de cada activitat. Consulteu l'oferta d'activitats programades al nostre municipi i no us perdeu cap ni una! 

Diumenge 17 d'abril

Cantada de Caramelles d’Abrera

El diumenge 17 d'abril, de 9.30 h a 13 h, hi haurà Cantada de Caramelles d’Abrera, que recorrerà el Rebato, Cal Duch, la Residència d'Avis Canigó, l'Església de Sant Pere, el carrer de la Font i finalitzarà a plaça de l'Ajuntament

La Maria Miró, de les Caramelles d'Abrera, ha explicat que tenen moltes ganes de tornar a cantar pels carrers del nostre municipi perquè “després d’aquests dos anys tancats a casa i tot això que ha portat la pandèmia, ara també fa alegria poder sortir i poder-nos retrobar. Quan assagem, hi ha gent que fa dos anys que no ens hem vist, llavors fa il·lusió poder tornar-te a veure i poder portar aquesta alegria als carrers del poble. Estem molt contents, hem fet un grup d’unes 40 persones que creiem que som un grup prou nombrós i tenim moltes ganes de fer-lo!”

A banda, Miró també ha explicat en declaracions a Ràdio Abrera, que “estaria molt bé que tota la gent del barri del Rebato, al matí que surtin que ens veuran cantar i passar i després, com que amb el tren fem més soroll, quan ens vegin, que s’aturin i ens escoltin, que això ens agrada molt als cantaires, i poder veure a la gent d’Abrera i parlar amb tothom. Els animaria. sobretot, quan passem per un lloc concret com per exemple a les 10.30h a l’Església, a la Pastisseria Duch o a l’Ajuntament al migdia, a última hora, doncs està bé també que la gent estigui al tanto quan passem, pel carrer de l’Estació també, tot és alegria!”.

Podeu escoltar l'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 11.04.22 amb Maria Miró, a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

Caramelles 2019

Tercera funció de la 24a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera - 'La deessa de les pells'

La Sala Municipal d’Abrera acollirà de 18 h a 19.30 h una nova representació, en el marc de la 24a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l’obra 'La deessa de les pells', versió pròpia de l'obra "La Venus de les pells", de David Ives, a càrrec de Magret Teatre (Vilafranca del Penedès). Dirigida a tots els públicsVenda d’entrades al web municipal abrera.cat. Preu de l’activitat 4,5€ i entrada reduïda a 2,5€.

Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera 2022

Dimarts 19 d'abril

Conte per a nadons: De què fa gust la lluna?

De 17.30 h a 18.30 h, la Sala d’actes de la casa de Cultura acollirà el Conte per a nadons: De què fa gust la lluna?. Recomanat per a infants de 0-3 anys. Cal inscripció prèvia i/o presencialment a l’inici de l’activitat. Inscripció prèvia: presencialment, per correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., per telèfon 937700881 i formulari via QR. Activitat gratuïta

Activitats mes d'abril a la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera

Dissabte 23 d'abril

Diada de Sant Jordi

FIRA DE SANT JORDI A LA PLAÇA DE PAU CASALS

Enguany recuperem a la plaça de Pau Casals la Fira de Sant Jordi, amb signatura de llibres d'autors/es locals, activitats familiars i actuacions, en horari de matí i tarda, d’11.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 20.00 h. Preneu nota!


Parada de la Biblioteca Josep Roca i Bros
Recomanacions literàries i Taller familiar: Enquadernació d’Aprofitament

D'11 h a 13 h

Taller d’enquadernació i creació per recuperar, reciclar, transformar i donar segones oportunitats als llibres que ja no es poden utilitzar perquè estan massa deteriorats. Places limitades.

Inscripció prèvia o per correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., per telèfon al T. 93 770 08 81.

o presencialment a l’inici de l’activitat.

Organitza: Ajuntament d'Abrera. Biblioteca Josep Roca i Bros

Parada de signatura de llibres d’autoria local
D’11 a 13 h

"Viorel: Senda a la hechicería", de D.O. Martín

Conte infantil - “La isla Ric Eslendur”, de Yolanda Martínez Duarte

Maria José Orobitg

José Luis García Herrera

Actuació de Vive y Baila

De 12 a 13 h

Parada de signatura de llibres d’autoria local
De 17 h a 20 h

  • Amb AbrecedarisMaria José Orobitg, Juan José Sánchez, José Luis García Herrera
  • Còmic “Quan érem petits”, còmic sobre la memòria històrica i oral d’Abrera, del guionista Roger Roca i la il·lustradora Cristina Bueno, editat i publicat per l’Ajuntament d’Abrera. Podeu adquirir el còmic a la parada de la fira o comprar-lo telemàticament fent clic aquí i recollir-lo a la fira.
  • Diari d’un farmacèutic en temps de pandèmia’ escrit per Marcel Gili i editat per Edicions Paper d’Estrassa.


Taller de roses a càrrec de Manualitats Alean

De 17 h a 20 h

Activitat gratuïta, dirigida a infants de 3 a 12 anys. No cal inscripció prèvia.

Organitza: Ajuntament d’Abrera. Regidoria d’Infància i Regidoria de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica

Espectacle familiar: Poemes per al meu amic Brutus

De 17.30 h a 18.20 h

A càrrec de La companyia del príncep Totilau

Adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys. Activitat gratuïta, no cal inscripció prèvia.

Organitza: Ajuntament d’Abrera. Regidoria d’Infància i Regidoria de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica.

Lliurament de premis del 5è Concurs de Relats “Imagina Abrera” i entrega de la panera cultural de la Biblioteca Josep Roca i Bros

De 18.30 h a 19.00 h
L'escenari de la plaça de Pau Casals acollirà el lliurament de premis del 5è Concurs de Relats "Imagina Abrera" a càrrec del nostre alcalde, Jesús Naharro, i el regidor de Cultura, Francisco Sánchez. També farem entrega de la panera cultural de la Biblioteca Josep Roca amb la regidora de Patrimoni cultural i Memòria Històrica, Arantxa Galofré, i bibliotecàries.

  • Trobareu tota la informació sobre el concurs de relats "Imagina Abrera" fent clic aquí.

Concert de Sant Jordi de l’Escola Municipal de Música d’Abrera

De 19.15 h a 20.00 h 

Gaudirem d'un concert a càrrec de professorat i alumnat de l'Escola Municipal de Música d'Abrera.

Parades de llibreries

  • Librería y Papelería Abrera
  • La Figaflor

Parades d’entitats locals

  • ANDA
  • Associació Acollidors dels Animals d'Abrera
  • Bram de Foc

           

Parades de partits polítics

  • Alternativa d’Abrera
  • Abrera en Comú
  • ERC
  • PSC

 Parada de venda de roses

  • Floristeria Nacho Flores

Recollida solidària de contes

  • a càrrec de la Creu Roja durant la tarda.

Diada de Sant Jordi 2022

Inscripcions


Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera

 En aquest web municipal també podeu formalitzar les entrades per les representacions del Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera. La propera tindrà lloc diumenge 17 d'abril a les sis de la tarda a la Sala Municipal amb La deessa de les pells a càrrec de la companyia El Magret Teatre de Vilafranca del Penedès. 

Maternem a Abrera!

I  també es poden fer les inscripcions per assistir al taller “Contes sobre la Pell”, amb Ana Paredes, que tindrà lloc el dimecres 20 d’abril a les 17.30 h a la Casa de Cultura dins el cicle Maternem a Abrera. La inscripció també es podrà fer de manera presencial el mateix dia de l'activitat, abans del seu inici.

Maternem 2022 - Xerrada 20 d'abril.jpg

Sorteig panera cultural

D’altra banda, fins el dimecres 13 d’abril es pot participar al sorteig de la panera Cultural de Sant Jordi de la Biblioteca Josep Roca i Bros fent préstec dels documents de la biblioteca. Les persones guanyadores l’hauran de recollir a la Plaça de Pau Casals durant la diada de Sant Jordi, el dissabte 23 d’abril. 

 XXII Caminada de Primavera Abrera-Montserrat

I recordem també que en aquest moments estan obertes les inscripcions per a dues activitats organitzades des del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera: fins al dimarts 19 d’abril o quan s’arribi al màxim de 500 persones inscrites us podeu apuntar a la XXII Caminada de Primavera Abrera-Montserrat, que tindrà lloc el diumenge 24 d’abril al matí.

Les inscripcions es poden realitzar telemàticament fent clic aquí i també de manera presencial a la Recepció del Centre Aquàtic Municipal (pg. l’Estació, 24 BIS) en el nostre horari d’atenció al públic, que us detallem a continuació:

  • De dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores
  • Dissabtes de 09.00 a 20.00 hores
  • Diumenges de 10.00 a 14.00 hores

Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al T. 93.770.51.00 o enviant correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


32è Campionat de Frontó per Parelles

També al CAM, fins al dijous 14 d’abril, també es poden formalitzar les inscripcions del 32è Campionat de Frontó per Parelles, que s'iniciarà el dimecres 20 d'abril.

V Concurs de Relats "Imagina Abrera"

Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem, un any més, el V Concurs de Relats "Imagina Abrera", amb la col·laboració de la Papeleria Abrera. El termini de presentació de relats finalitzarà el dimecres 20 d'abril (inclòs)

  • Trobareu tota la informació sobre el concurs de relats fent clic aquí.
Fuente¨Ajuntament d´Abrera