Gaudim, novament, de la cantada de nadales de nenes i nens de l'Escola Francesc Platón i Sartí

Cantada de nadales de nenes i nens de l'Escola Francesc Platón i Sartí

Després de dos anys en que els escolars han fet la tradicional cantata de nadales

a l'escola per les restriccions per la Covid-19, ara les nenes i nens de tercer de primària de l’Escola Francesc Platón i Sartí d’Abrera han tornat a visitar l'Ajuntament d'Abrera per oferir-nos una bonica cantada de Nadales, que ha tingut lloc al vestíbul de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, (OAC) del consistori aquest dilluns 21 de desembre. Aquest Nadal, ja sense restriccions sanitàries, recuperem aquesta bonica tradició. Moltes gràcies a totes i tots!

Nadales a l'Ajuntament d'Abrera

El nostre alcalde, Jesús Naharro, regidores i regidors, i treballadores i treballadors del nostre Ajuntament han gaudit de tres cançons nadalenques de diferents contrades i estils, que l'alumnat de l'Escola Francesc Platón i Sartí ha cantat acompanyant-se amb diferents instruments de percusió i un violí. L'alcalde ha felicitat les nenes i nens per la seva actuació i per portar la il·lusió del Nadal al consistori.

Gaudim, novament, de la cantada de nadales de nenes i nens de l'Escola Francesc Platón i Sartí a l'Ajuntament. Moltes gràcies!

Posteriorment, l'alumnat, acompanyat per diversos mestres, han rebut un petit obsequi per la seva visita, un estoig confeccionat amb material reciclat provinent de les banderoles de la nostra Festa Major.

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha explicat que “aquest nadal hem reprès la visita a l’Ajuntament de l’Escola Francesc Platón i Sartí, que ens han cantat tres nadales per a tots i totes les treballadores de l’Ajuntament. Ens ha fet molta il·lusió poder reprendre aquesta tradició, i els felicitem per l’esforç que han fet per regalar-nos aquest concert”.

Jesús Naharro: "ens ha fet molta il·lusió poder reprendre aquesta tradició, i els felicitem per l’esforç que han fet per regalar-nos aquest concert".

La regidora d'EducacióGiulia Mirto, ha posat en relleu que “un Nadal més hem pogut gaudir de les nadales dels i les nostres escolars que com sempre han estat precioses. Enhorabona per l’esforç i el treball que han fet a l’aula preparant-se amb dedicació per a poder oferir aquests conçerts tant bonics. Agraïm a l’alumnat, les famílies i les escoles que ens facin partícipes d’aquests moments tant i tant bonics. Molt bones festes a totes i tots!”.

Gaudim, novament, de la cantada de nadales de nenes i nens de l'Escola Francesc Platón i Sartí a l'Ajuntament. Moltes gràcies!

Giulia Mirto: "un Nadal més hem pogut gaudir de les nadales dels i les nostres escolars que com sempre han estat precioses. Enhorabona per l’esforç i el treball que han fet a l’aula".

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm la visita i cantada de les nenes i nens de l'Escola Francesc Platón i Sartí! El Nadal es viu a Abrera!