Carnaval amb la rua més inclusiva i convida la ciutadania a moure l’esquelet

Carnaval amb la rua més inclusiva i convida la ciutadania a moure

Del 16 al 22 de febrer, Viladecans dona la benvinguda a la setmana més esbojarrada de l'any amb el Carnestoltes.

Una festivitat carregada d'activitats i novetats amb un Carnaval més participatiu i inclusiu per gaudir amb la família i les amistats. En aquest sentit, ens espera un programa trepidant. Des de l'arribada del rei Carnestoltes, la Rua que arriba amb novetats, el Ball de la Tornaboda i el Patatuf i el final de festa, el Dimecres de Cendra, amb el comiat del rei i sardinada popular. 

A Viladecans, l'acte més esperat és la Rua de Carnestoltes, que transforma l’espai públic en un escenari teatral on circulen centenars de participants i desenes de comparses. La rua esdevé per unes hores un aparador de la vitalitat del municipi, fonamentant l’art efímer, la participació ciutadana i la implicació de les associacions i col·lectius ciutadans.

La rua, més inclusiva que mai

Com a principal novetat d'enguany, s'han habilitat i senyalitzat tres punts accessibles per a persones amb diversitat funcional, a l'inici del recorregut de la gran desfilada de disfresses i carrosses –carrer d'Amposta-Casé–, a meitat del recorregut –rambla Modolell, 1, amb carretera de Barcelona– i al final del recorregut, amb la instal·lació d'una plataforma accessible al parc del Torrent Ballester.

Als tres punts esmentats es pot accedir amb un únic acompanyant des de quinze minuts abans de l'inici de la rua. No cal reservar, però si es necessita més informació, es pots demanar en persona al Casal de Barri La Unió o fer-ho escrivint un missatge de WhatsApp al telèfon 661 87 39 42 o a l’adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Consulta el programa del Carnaval de Viladecans aquí:

https://www.viladecans.cat/sites/default/files/low_def_1080x1920_programa_cat_carnestoltes2023_viladecans_tz.pdf