Lolita Flores, Faemino & Cansado, Ismael Serrano i Miki Esparbé marquen la nova temporada d’Atrium

Lolita Flores, Faemino & Cansado, Ismael Serrano i Miki Esparbé marquen temporada d’Atrium

Lolita, Miki Esparbé, Faemino & Cansado i Ismael Serrano són alguns dels protagonistes de la nova programació d’Atrium Viladecans que ara comença. Seran 42 espectacles de diferents disciplines artístiques i per a tota mena de públic

que faran gaudir els aficionats a la cultura. El teatre serà l’art escènic amb més representacions programades, però també es podrà gaudir de funcions de dansa, concerts i espectacles infantils i familiars.

La programació d’Atrium per als mesos del gener al maig ja és a la venda. Com ja és costum en el teatre viladecanenc, la programació d'aquest primer semestre del 2024, arriba carregada d'espectacles per a tots els gustos i edats. Aquest segon cap de setmana de gener marcarà l’inici de la temporada, concretament el divendres, dia 12 de gener, i ho farà amb plats forts: L'il·lusionista, amb els monòlegs d'en Peyu, l'obra de teatre Poncia, amb Lolita Flores, i l'espectacle familiar Paisatges. Estudi #1, per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys i de 3 a 5 anys. 

A més, Atrium presenta el millor teatre, que arriba també de la mà de Miki Esparbé amb L’Illa deserta, basada en la novel·la La plaça del Diamant. Destaquen també dues obres que recorden greus casos històrics de violència de gènere, com són Jauria de Jordi Casanovas, amb la direcció de Miguel del Arco, i Nevenka, de María Goiricelaya. Es comptarà igualment amb grans concerts com el tribut a Mecano, Hija de la Luna i el que oferirà Ismael Serrano dins del Festival BarnaSants. A més, ja es poden adquirir les entrades d'Antonia Font, que tornen als escenaris amb una gira per només deu teatres de Catalunya.

Pel que fa a altres espectacles de renom, destaca l'humor de Faemino & Cansado, en Peyu i la còmica catalana Charlie Pee, coneguda per ser guionista i col·laboradora a La Resistència i d’El Carolate; el musical Els Miserables, el ballet d'El llac dels cignes; la gran nit d'òpera amb Turandot; els diferents espectacles familiars, com l'experiència sensorial artística del Pintamúsica, l'espectacle de titelles Gnoma o el nou espectacle de la factoria CantaJuego.

Les targetes T-Atrium  permeten comprar ara i seleccionar quan es vulgui els espectacles que es volen veure. N’hi ha targetes de 2, 4 i 10 espectacles, o la targeta T-Atrium 8 per gaudir amb tota la família.

Les entrades per gaudir de la nova programació ja són a la venda en el web d’Atrium https://atriumviladecans.com/espectacles.