ARA MALIKIAN, “53 DIUMENGES” I EL BALLET NACIONAL

ARA MALIKIAN, “53 DIUMENGES” I EL BALLET NACIONAL

Les noves tarifes T-Atrium permetran un accés als espectacles “a la carta”. La nova programació d’Atrium Viladecans

per als mesos de setembre a desembre del 2021, ja està en marxa. Com és habitual, les dues sales viladecanenques oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, a més d’algunes novetats de cara a la nova temporada, com les tarifes T-Atrium per facilitar un accés “a la carta” als espectacles programats.

Amb gairebé tot el mes de setembre reservat a la creació local, amb sis propostes exclusives de companyies de la ciutat, la nova programació s’iniciarà el proper 25 de setembre amb una de les funcions més destacades de la temporada de la mà de LaPerla29“Canto jo i la muntanya balla” arriba a l’Auditori Atrium Viladecans precedida d’un rotund èxit a la cartellera barcelonina. Aquesta proposta enceta una temporada en què es podrà gaudir de gran teatre, amb apostes pel teatre-documental de “23-F, anatomía de un instante”, dirigida per Àlex Rigola, la comèdia amb “53 diumenges”, protagonitzada per Pere Arquillué, o l’aclamada visió de la vida d’una nissaga teatral com és “Travy”d’Oriol Pla.

Aquesta programació de l’Auditori es veurà completada amb veritables delicatessen teatrals a la Sala Petita com “Una galaxia de luciérnagas”, “Accions de resistència”, “iMe”, “El pequeño poni”, “iaia”, “La segona Eva” o “200.000 dones”. Propostes que prenen el pols a la creació contemporània amb diferents visions i llenguatges escènics, dirigits a tot tipus de públic.

Pel que fa a la programació musical, la temporada de setembre-desembre 2021 comptarà també amb una varietat d’estils i artistes en què destaca la presència del violinista Ara Malikian, que el 5 de novembre presentarà “Le petit garage” acompanyat d’un pianista, en una proposta intimista i emocional que l’està portant de gira per tot el món. Una altra sensibilitat diferent, social i compromesa, es podrà gaudir amb el cantautor Marwan o la pianista Clara Peya, que presentaran “El viejo boxeador” i “Perifèria”, respectivament. En clau molt diferent, també es podran escoltar els saxos de dues de les figures nacionals d’aquest instrument. Nando Picó presentarà “Smooth Ride”, una proposta de jazz suau i lounge, plena d’elegància, mentre que Dani Nel·lo ens traslladarà al jazz-noir i la ficció policial amb la celebració dels deu anys del seu “Noir”, una fita indispensable en aquest estil.

Un altre aniversari que se celebrarà a Atrium Viladecans serà un homenatge molt especial a una de les pel·lícules musicals de culte que arriben aquest any 2021 als seus 30 anys: “The Commitments”. Amb la presència d’Andrew Strong, cantant i actor protagonista de la pel·lícula, encapçalant una formidable banda de northern soul i música negra que no deixarà indiferent ningú. A més, abans del concert es podrà assistir a una projecció de la pel·lícula.

Per tancar aquesta programació, torna a Viladecans el Ballet Nacional Rus, amb la seva versió d’”El trencanous”, una visita que s’ha transformat en la millor celebració nadalenca a l’escenari de la ciutat. Com sempre, les propostes d’aquesta mítica companyia ens porten l’excel·lència tècnica de l’escola de dansa clàssica més reconeguda a nivell internacional.

Com és habitual, la programació d’Atrium Viladecans compta amb una selecció d’espectacles per a tota la família, en què destaca la música de “Xiula” 2i una nova col·laboració amb el festival El Més Petit de Tots, i les projeccions de cinema del Documental del Mes, l’últim dijous de cada mes.

Noves tarifes T-Atrium

La nova temporada 2021-2022 presenta una novetat molt atractiva amb les noves tarifes que permetran l’accés del públic a la programació “a la carta”: les T-Atrium. Amb quatre modalitats i preus diferents, T-Atrium10, T-Atrium4, T-Atrium2 i la T-Atrium Familiar, aquestes tarifes permeten comprar ara i utilitzar-se a mode de tarifa plana durant un any des de la data de la compra. D’aquesta manera, l’accés a la programació resulta més còmoda i flexible, a més de fer-se amb preus avantatjosos.

Aforaments limitats

 

La programació de setembre-desembre del 2021 ha sortit a la venda amb uns aforaments limitats al 70 % i totes les mesures higièniques de seguretat contra la COVID-19. Tots els possibles canvis es gestionaran a través del servei de taquilla del teatre, que durant els any 2020 i 2021 ha gestionat satisfactòriament la devolució de fins a 9.000 entrades.

Tots els espectacles es poden adquirir a través de la pàgina web www.atriumviladecans.com

Fuente: Ajuntament de Viladecans