“Temps d’Espàrrecs”, l’essència de la Fira

“Temps d’Espàrrecs”, l’essència de la Fira

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella, presentaran dijous el programa “Temps d’Espàrrecs”.

Estaran acompanyats de dos reconeguts xefs de Gavà: Manel Armengol del restaurant Major 36, i Òscar Manresa de Kauai Gavà Mar.

Del 22 d’abril al 9 de maig aquesta programació permetrà mantenir l’essència de la Fira d’Espàrrecs, que per segon any consecutiu ha hagut de ser cancel·lada amb motiu de les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19.

En un format diferent, inclourà tots els ingredients característics del certamen gavanenc: pagesia, gastronomia, comerç, i activitats presencials i digitals per promoure la participació d’un públic de totes les edats.

“Temps d’espàrrecs” es mantindrà fidel a la tradició. Si bé enguany no hi haurà mostra agrícola, seran moltes les propostes relacionades amb el producte emblemàtic dels camps gavanencs, que es concentraran el cap de setmana de l’1 i el 2 de maig.

GastroGavà es trasllada a més d’una vintena restaurants de la ciutat amb el lema “Espàrrecs a la Carta”. A partit del 22 d’abril i  durant tres setmanes, els restaurants oferiran a la clientela la possibilitat d’assaborir als seus locals receptes elaborada per l’ocasió amb l’espàrrec de Gavà com a protagonistes.

Fuente: Ajuntament de Gavà