caenes

Noticias del Baix

Image
Image
Image
Image
Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat

Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat

  • Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes de suport i actuacions per promoure l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial

El Govern ha aprovat avui autoritzar la despesa per atendre la convocatòria 2021 per a la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d’atenció social a les persones amb discapacitat, per a l’any 2021, per un import total de 2.615.000 euros.

Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes de suport i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries a fi de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

El departament de Drets Socials publicarà en breu la convocatòria, que incorpora el Catàleg dels productes i actuacions i condicions específiques d’accés. Es preveuen prestacions per a mobilitat i transport i prestacions per a l’autonomia personal i la comunicació.

Poden ser-ne beneficiàries les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits que s’especifiquen en la convocatòria.

Fuente: Govern de Catalunya