Detingut l'autor de sis robatoris de patinets elèctrics

Detingut l'autor de sis robatoris de patinets elèctrics

Detingut l'autor de sis robatoris de patinets elèctrics a la zona d’un centre hospitalari d’Esplugues de Llobregat

· El lladre sostreia els patinets dels aparcaments específics per a aquests vehicles, cinc d’ells en el centre sanitari i un més en un institut

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir, el dimarts 23 de novembre, un home de nacionalitat espanyola, de 44 anys i veí de Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força i dos furts de patinets elèctrics a Esplugues de Llobregat.

La investigació es va iniciar el mes de setembre quan els investigadors van tenir coneixement de diversos robatoris de patinets elèctrics a la mateixa zona del municipi. Un mateix autor va sostreure en el mes de setembre tres patinets del pàrquing d’un centre hospitalari.

El mes següent els investigadors van rebre dues denuncies més: un robatori amb força al mateix pàrquing hospitalari i un furt al pàrquing d’un institut també d’Esplugues de Llobregat.

Finalment, el 5 de novembre, va tenir lloc el darrer furt d’un patinet al mateix pàrquing hospitalari. Aquest últim furt va permetre els investigadors recollir prou indicis i identificar l’autor dels robatoris i el van detenir a Cornellà de Llobregat per quatre robatoris amb força i dos furts.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra