Detenen dos homes per robar a l'interior d'una furgoneta

Detenen dos homes per robar a l'interior d'una furgoneta

. Durant l’escorcoll dels detinguts, els agents van localitzar una armilla reflectant amagada a l’interior dels pantalons i una

bossa petita, de plàstic, amb tres tornavisos, entre altres objectes, que havien utilitzat per forçar la furgoneta

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el divendres 24 de desembre, dos homes de nacionalitat xilena, de 31 i 37 anys i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de vehicle. 

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 9.00 hores, quan els agents de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, que estaven fent un patrullatge preventiu, van observar dues persones manipulant el pany d’una furgoneta de repartiment estacionada al carrer. 

Els dos homes, un d’ells amb una armilla reflectant com si fos un repartidor, en adonar-se’n de la presència policial van abandonar el lloc i van entrar en una botiga d’alimentació molt propera. 

Els agents es van apropar a la furgoneta i van observar que la porta corredora de la furgoneta, plena de paquets, havia estat forçada i immediatament van aturar els dos homes. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar l’armilla amagada a l’interior dels pantalons i una bossa petita, de plàstic, amb tres tornavisos, entre altres objectes, que havien utilitzat per forçar la furgoneta. 

Davant del seu discurs incoherent i les evidències, finalment, els agents els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. 

Els arrestats, amb 47 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadre