Desmantellat un punt de venda i consum d'heroïna en un pis

Desmantellat un punt de venda i consum d'heroïna

Els detinguts ocultaven la droga en una botiga de queviures i subministraven les dosis des d’un pis del barri Collblanc-Torrassa.

·En les dues entrades els agents van comissar un total de 150 grams d’heroïna, 50 grams de cocaïna i 4500 euros en efectiu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de la mateixa ciutat, van detenir dos homes i una dona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de substàncies estupefaents. En el mateix operatiu es va detenir dos homes més que tenien ordres judicials de detenció pendents.

La investigació es va iniciar a finals de l’any passat, quan els agents van tenir coneixement d’una afluència constant de persones drogodependents a un domicili del barri Collblanc-Torrassa.

En una primera fase de la investigació, els agents van constatar que diferents persones accedien a l’edifici per tal d’adquirir les dosis d’heroïna i la consumien fumada o per via intravenosa.

En el decurs dels dispositius de vigilància del pis investigat, els agents van determinar que un home, amb antecedents policials pel mateix tipus de delicte, era qui gestionava la venda de la droga a l’interior d’un dels pisos de l’edifici i que es permetia el consum dels estupefaents al seu interior.

La investigació es va perllongar durant setmanes fins que els investigadors van esbrinar d’on sortia la droga que es subministrava en aquell domicili. El sospitós realitzava desplaçaments a una botiga de queviures del barri, regentada per l’altre home i la dona finalment també detinguts, d’on presumptament obtenia la droga que posteriorment venia en el domicili.

El passat dissabte, 5 de febrer, es va realitzar la fase d’explotació de la investigació que va permetre sorprendre in fraganti al primer sospitós, tot just quan recollia a l’interior del supermercat més de 60 dosis d’heroïna ja preparades, motiu pel qual el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, juntament amb l’home i la dona que regentaven el supermercat.

Com a resultat dels escorcolls i els registres realitzats els agents van comissar 150 grams d’heroïna, 50 grams de cocaïna, caixes de medicaments utilitzats per adulterar la droga i confeccionar les dosis, 4.500 euros en efectiu, així com documentació, bàscules electròniques i altres indicis relacionats amb el delicte investigat. La major part de la droga i de major puresa la van localitzar en una estança a la rebotiga del supermercat.

En el decurs de la operació policial, els agents van detenir dos homes més, un client del supermercat i un comprador que es dirigia al pis investigat, donat que tenien ordres judicials de detenció pendents.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra