Un dispositiu, permet detenir quatre persones

Un dispositiu, permet detenir quatre persones

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra, conjuntament  amb la Policia Local de Sant Andreu de la Barca

i el Cos Nacional de Policia van realitzar, el passat dijous 7 d’abril una inspecció administrativa en un local de restauració de la població de Sant Andreu de la Barca i van detenir quatre homes de 28, 42, 49 i  50 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Gràcies a la informació facilitada per la Policia Local es va determinar un flux de compradors de substàncies estupefaents al voltant d’aquest bar, recollit documentalment en diverses actes administratives aixecades a aquests compradors.

El passat 7 d’abril, una vegada comprovada la venda de drogues en aquest local,  es va dur a terme una inspecció, amb el suport de la Unitat de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) dels Mossos d'Esquadra.

Durant l’entrada es van localitzar 15 grams de cocaïna, 20 grams d’haixix i 20 grams de marihuana ja preparats per a la seva distribució i es van detenir quatre homes per tràfic de drogues, entre ells el mateix propietari de l’establiment.

Per la seva banda, el Cos Nacional de Policia va traslladar tres persones per irregularitats en matèria d’estrangeria i la URPA va aixecar diverses actes per incompliments administratius tals com manca de rètols, del dret d’admissió i mancances en les mesures de seguretat.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

L’entrada administrativa va constatar que l’establiment era un punt de venda habitual de substàncies estupefaents de la localitat i que pràcticament no funcionava com a bar, motiu pel qual el cos de mossos d’esquadra va sol·licitar al jutge en funcions de guàrdia el tancament judicial del local com a mesura cautelar.

Fuente: Mossos d´Esquadra