A presó un agressor sexual que contactava per internet

Agressor sexual que contactava per internet

  • · El detingut cercava dones que s’oferissin com a cuidadores domiciliàries per a la seva mare i quan les candidates eren al domicili les agredia física i sexualment. També les amenaçava per tal que no el denunciessin

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat van detenir, el passat 6 d’abril, un home de 68 anys, com a presumpte autor de dos delictes d’agressió sexual, detenció il·legal i lesions.

La investigació es va iniciar a principis d’any quan una dona va denunciar, a la comissaria del Prat de Llobregat, que l’abril de 2021 havia patit una agressió sexual. Segons la víctima, un home l’havia retinguda contra la seva voluntat en un pis de la mateixa localitat i, a més, l’havia agredit sexualment i físicament donant-li puntades de peu a la panxa.

La víctima va manifestar que no havia denunciat abans els fets perquè l’home l’havia amenaçat en expulsar-la del país, atès que no tenia permís de residència a l’estat espanyol.

Arran aquest fet es va obrir una investigació que va permetre esbrinar que l’agressor havia contactat, en només una setmana, com a mínim, amb cinc dones que oferien serveis de cuidadores en anuncis de característiques semblants a través del mateix portal d’anuncis, oferint-les un treball cuidant la seva mare.

Algunes de les dones amb qui l’agressor va contactar telefònicament no van arribar a patir l’agressió perquè van malfiar-se i ell no va veure clar si acudirien al primer contacte acompanyades o no. Va ser el cas d’una dona que va desconfiar pel fet que li oferís pujar al seu vehicle per traslladar-se fins al pis i que no li donés el seu número de telèfon, tot i que ella li va demanar en reiterades ocasions. Finalment, l’home no es va presentar a la cita.

A través de la primera víctima els investigadors van contactar amb una segona víctima, la qual va relatar el mateix modus operandi emprat pel presumpte autor.

En aquests cas, els fets es remunten a l’abril del 2021. Un home va contactar   telefònicament amb ella des d’un número ocult per entrevistar-la amb motiu d’un anunci que havia posat, en el mateix portal d’internet, per oferir-se com a cuidadora de persones grans.

Un cop dins del domicili, l’home li va realitzar tocaments. La víctima va aconseguir escapolir-se i fugir del lloc.  

Finalment, el passat 6 d’abril es va identificar i detenir el presumpte agressor.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si ha comès més fets similars i no es descarten noves detencions.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial el passat 9 d’abril davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Prat del Llobregat, el qual va decretar l’ingrés a presó sense fiança.

Fuente: Mossos d´Esquadra