Dotze persones per tràfic de drogues

Dotze persones per tràfic de drogues

Durant les tres nits que ha durat el certamen s’han registrat 15 fets delictius, dels quals un 80% han estat furts, un 66,6% menys que en l’edició de 2019

 Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir 12 persones per delictes contra la salut pública en el marc del dispositiu de seguretat del Sónar de Nit a l’Hospitalet de Llobregat.

Durant els dies en que s’ha desenvolupat el Sónar de Nit, del 16 al 18 de juny, i coincidint amb la gran assistència de persones, els agents van dissenyar un dispositiu específic per aquest esdeveniment de primer ordre internacional.

En el marc del dispositiu de seguretat han participat agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les unitats de seguretat ciutadana i d’investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina, de la Unitat de Subsòl, de l’Àrea Regional de Trànsit (ART), Unitat de Policia Administrativa (URPA) i altres àrees i unitats de la Regió Policial Metropolitana Sud conjuntament amb la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers, Creu Roja, Protecció Civil i serveis de seguretat privada.

Dotze detinguts en el marc del festival

Durant les tres nits del festival, els agents van detenir dotze persones com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues.

En aquestes detencions es van comissar un total de 97 embolcalls de cocaïna i cristall, 175 pastilles d’èxtasi, una petita bossa amb bolets al·lucinògens, dues ampolles d’èxtasi líquid, marihuana i més de 2.000 euros en efectiu.

Així mateix els agents van denunciar administrativament 20 persones per tinença de substàncies estupefaents.

Dispositiu dissenyat per prevenir els il·lícits penals i garantir l’ordre públic i la seguretat

El treball conjunt i coordinat realitzat per tots els cossos policials, juntament amb els organitzadors del Sónar i els responsables de Fira de Barcelona ha contribuït a mantenir la seguretat dels assistents i el bon desenvolupament d’aquest esdeveniment.

Durant les tres nits que ha durat festival s’han registrat 15 fets delictius dels quals un 80% han estat furts, un 66,6% menys que en l’edició de 2019.

Fuente: Mossos d´Esquadra