Detenen dos lladres multireincidents per vint-i-tres robatoris a vehicles

Detenen dos lladres multireincidents per vint-i-tres robatoris

. Els dos detinguts acumulen més de 100 antecedents i a un d’ells se li ha decretat una ordre judicial

de prohibició d’accés als pàrquings públics o privats dels municipis de Barcelona, Esplugues de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir els dies 19 i 20 d’octubre dos homes, de 22 i 42 anys, com a presumptes autors de vint-i-tres delictes de robatori amb força a interior de vehicles i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle.

La matinada del dimecres 19 d’octubre els agents, en el marc d’un dispositiu de seguretat ciutadana de prevenció de robatoris, van identificar un home amb diferents objectes amagats que no podia acreditar la seva procedència.

Davant la possibilitat que els objectes poguessin estar relacionats amb fets delictius, els van decomissar. Posteriorment, les gestions d’investigació van determinar que provenien del robatori amb força a l’interior de dos vehicles estacionats en un pàrquing privat d’Esplugues de Llobregat i van detenir l’home.

Els investigadors van detenir un altre lladre com a presumpte autor d’una sèrie de robatoris a vehicles estacionats a l’interior de tres pàrquings d’Esplugues de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat comesos els darrers mesos.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor d’aquests fets, un jove de 22 anys i multireincident en aquesta tipologia delictiva. Concretament, al detingut se’l relaciona amb vint-i-un robatoris amb força a l’interior de vehicle comesos des del mes de maig fins l’actualitat.

Els arrestats, que acumulen més de 100 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Així mateix el Jutjat d’Instrucció número 4 de l’Hospitalet de Llobregat va decretar la prohibició d’accés als pàrquings públics o privats dels municipis de Barcelona, Esplugues de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat, per al segon arrestat, municipis on  presumptament el detingut hauria comés la majoria dels delictes pels quals ha estat detingut.  

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.