Denuncien una dona per simular ser víctima de quatre robatoris a Esplugues de Llobregat

Denuncien una dona per simular ser víctima de quatre robatoris

 La dona va presentar denúncies per haver estat víctima de robatoris violents que no van existir

 

  • · La intenció de simularser víctima d’un robatori violent és la de cobrar la indemnització de la seva assegurança

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van denunciar penalment una dona, de 56 anys, com a presumpte autora de quatre delictes de simulació de delicte i quatre delictes d’estafa.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van detectar que una dona havia denunciat haver estat víctima de tres robatoris violents i un furt a la via pública, en un període de tres anys. Els agents van comprovar  que aquests robatoris no havien existit i que la intenció de la denunciant era la d’obtenir una indemnització per part de diferents companyies asseguradores.

El cos de Mossos d’Esquadra recorda que la simulació de delicte es castiga penalment com a delicte contra l'Administració de Justícia i les conseqüències que el Codi Penal estableix per aquests casos és una pena de multa de sis a dotze mesos.

L'objectiu de la simulació del delicte és cobrar de les asseguradores, cosa que comporta la comissió d'un delicte d'estafa amb una pena de sis mesos a tres anys de presó si la quantia de la defraudació supera els 400 euros. I si no la superés, la pena és d’un a tres mesos de multa.