Identifiquen i detenen el conductor fugit d’un accident amb un ferit greu a la B-204 de Sant Boi

Detenen el conductor fugit d’un accident amb un ferit a la B-204 de Sant Boi

Els Mossos d’Esquadra identifiquen i detenen el conductor fugit d’un accident amb un ferit greu

a la B-204 de Sant Boi de Llobregat

Els agents van recuperar diverses peces del vehicle fugit que van permetre, després de dies d’investigació, localitzar el camió implicat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del Grup d’Investigació de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir, dimecres 21 de desembre un conductor que havia fugit després d’estar implicat en un accident de trànsit amb un ferit greu.

L’accident de trànsit va tenir lloc cap a les 21:50 hores del dilluns 12 de desembre, al punt quilomètric 4 de la B-204, al terme municipal de Sant Boi de Llobregat.

En arribar les dotacions policials al lloc de l’accident només hi van trobar un turisme, amb el seu conductor i únic ocupant ferit greu i que va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques a un centre hospitalari. En aquest accident, on no hi havia cap testimoni dels fets, també s’hi va veure involucrat un camió, que no es va aturar i va perdre diverses peces de plàstic com a conseqüència de la topada.

Els agents actuants van recollir aquestes peces i després de dies d’investigació, els agents van aconseguir localitzar el camió implicat en l’accident i identificar el seu conductor.

Finalment, l’home va ser detingut a la comissaria de Sant Feliu de Llobregat com a presumpte autor d’un delicte d’imprudència greu amb resultat de lesions greus i per un delicte d’omissió del deure de socors.

L’arrestat ha passat a disposició avui divendres 23 de desembre i el jutge instructor ha decretat la seva llibertat amb càrrecs i la retirada del permís de conduir.