Dues persones van morir ahir en un accident a la B-23 a Molins de Rei

Dues persones van morir ahir en un accident a la B-23 a Molins de Rei

Amb aquestes víctimes, són 5 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa

viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)

DIA: Divendres, 6 de gener de 2023

HORA D'AVÍS: 19.47 h

VIA: B-23 al punt quilomètric 9.6 a Molins de Rei (Baix Llobregat)

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera B-23, al punt quilomètric 9.6 a Molins de Rei (Baix Llobregat).Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.47 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes es van veure implicats en un accident, un dels quals va sortir de la via, va caure per un marge i va quedar bolcat. Dues persones en aquest vehicle van quedar atrapades i van perdre la vida. Es tracta d’una dona, la passatgera posterior del vehicle, F.N.T., de 91 anys i veïna de l’Hospitalet de Llobregat, i d’un home, el conductor, M.L.M., de 60 anys i veí de Sant Joan Despí. A banda, dues persones van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital de Bellvitge, i dues persones més van resultar ferides lleus però van ser ateses i van rebre l’alta al lloc dels fets.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, hi va haver diferents restriccions a la B-23 a Molins de Rei en sentit Barcelona i això va provoca retenció.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.