Ingressa a presó un home que va cometre un robatori violent a Esplugues de Llobregat

Ingressa a presó un home que va cometre un robatori violent

. L’arrestat acumulava més d’una desena d’antecedents, alguns dels quals per robatoris comesos amb violència i intimidació

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir el 17 de maig un home de 20 anys com a presumpte autor d’un robatori amb violència a dos menors d’edat a Esplugues de Llobregat. El detingut acumula més d’una desena d’antecedents, alguns dels quals per robatoris amb violència i intimidació.

Els fets van succeir el 23 de febrer d’enguany quan l’autor, acompanyat d’un altre home, es va apropar a dos menors d’edat amb l’objectiu de sostreure les seves pertinences. Una de les víctimes va intentar evitar que se li emportessin el patinet i el presumpte autor la va agredir violentament. Posteriorment, els dos homes van fugir amb el patinet i els telèfons mòbils de les víctimes, i el menor agredit va haver de ser hospitalitzat per aquests fets.

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van rebre la informació sobre els fets i van iniciar una investigació per localitzar els presumptes autors, que ja eren coneguts pels agents per altres fets similars.

Els agents van comprovar les imatges de les càmeres de seguretat de la zona on es van produir els fets i van poder acotar el perfil dels autors. Posteriorment els van identificar gràcies al reconeixement fotogràfic realitzat per part de les víctimes, així com de les gravacions recopilades.

Finalment, el 17 de maig l’autor va ser localitzat i detingut.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutjat en funcions de guàrdia de la mateixa població va decretar l’ingrés a presó pel presumpte autor dels fets.