Detingut in fraganti per un mosso d’esquadra fora de serve

Detingut in fraganti per un mosso d’esquadra fora de servei

· El mosso va respondre als crits d’auxili de la comerciant, va perseguir el lladre fins que el va detenir i va recuperar el telèfon mòbil sostret valorat en 1.300 euros. Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat

de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell 

Els fets van passar cap a les 18 hores del 2 de desembre quan un mosso d’esquadra fora de servei va sentir els crits d’una comerciant que procedien d’una botiga de telefonia mòbil de la ciutat. La dona  demanava auxili per haver estat víctima d'un furt d’un telèfon mòbil de gamma alta i assenyalava un home que fugia corrents de la botiga on havia perpetrat el robatori.

L’agent va perseguir el lladre per diversos carrers de la població fins que finalment el va poder retenir, juntament amb d’altres mossos de la comissaria de Martorell situada molt a la vora del lloc dels fets. Els policies el van arrestar pel furt realitzat a l’establiment comercial i van poder recuperar el telèfon sostret, valorat en 1300 euros.

El detingut va passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Martorell va decretar la seva llibertat amb càrrecs.