Detenen tres homes que havien robat material valorat en 800.000€ d’una reconeguda empresa

Detenen tres homes que havien robat material valorat en 800.000€

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la

comissaria de Martorell van detenir a la mateixa població, entre els dies 20 i 24 de juliol, tres homes de 37, 53 i 55 anys com a presumptes autors dels delictes de receptació i furt.

Els mossos van tenir coneixement dels fets el passat 11 de juliol quan l’equip de seguretat d’una reconeguda empresa d’automoció de Martorell va informar que algú els havia sostret diferents peces d’automoció en les darreres setmanes. En algun dels casos, aquestes peces es tractaven de prototips que encara no es trobaven al mercat i que a la vegada eren venudes a través de les xarxes socials a un preu molt elevat.

Els agents van iniciar una investigació i van localitzar el venedor en una botiga de Cornellà de Llobregat. El treballador de l’establiment va afirmar que aquestes peces li eren subministrades per una altra persona. Arran d’aquests fets, els agents van comissar tot el material de l’empresa d’automoció per verificar si tenien una procedència lícita.

Posteriorment, els agents van localitzar l’home que havia subministrat les peces sostretes a la botiga de Cornellà de Llobregat i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de receptació. També van recuperar els prototips sostrets, que ja havien estat venuts il·legalment i es trobaven a la ciutat de Huelva.

En el transcurs de la investigació i després d’analitzar tota la informació que l’equip de seguretat de l’empresa va proporcionar, els agents van localitzar els dos presumptes autors dels furts continuats de peces i material. Un dels autors era un treballador en actiu de l’empresa i l’altre un extreballador.

El treballador en actiu era qui sostreia el material i li proporcionava a l’extreballador, que era l’encarregat de posar-lo a la venda utilitzant botigues i terceres persones. D’aquesta manera, distribuïen el material a través de xarxes socials de compravenda d’objectes.

Els agents van concloure que l’empresa d’automoció havia patit aquest tipus de robatoris durant diversos anys amb l’objectiu de vendre el material il·legalment. El valor aproximat dels objectes sostrets durant aquests anys és d’aproximadament 800.000 euros.

Els tres homes es troben ara a l’espera de ser citats per l’autoritat judicial.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.