Detenen un home que acabava de cometre un robatori violent

Detenen un home que acabava de cometre un robatori violent

. L’arrestat, amb una actitud hostil i un ganivet de grans dimensions a la mà, va intentar fugir per la llera del riu Llobregat

 Els investigadors han aconseguit relacionar-lo amb dos robatoris violents més, comesos a Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i un robatori en un domicili de Pallejà

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 17 d’agost, un home de 26 anys, com a presumpte autor d’un robatori violent, resistència i atemptat als agents de l’autoritat. Els investigadors també el relacionen amb la presumpta autoria de dos robatoris violents a Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i un robatori a domicili a Pallejà.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 12:00 hores quan agents de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts van rebre un avís de la Policia Local de Pallejà en el qual alertaven que un home acabava de cometre un robatori violent a la via pública al seu municipi i que l’estaven intentant localitzar. L’autor del robatori havia comès l’estrebada d’una cadeneta d’or del coll d’una dona d’edat avançada i havia colpejat al seu marit, en mirar d’impedir-ho. El lladre duia un ganivet de grans dimensions i un esprai de defensa.

Immediatament, les dotacions policials es van adreçar al lloc i van fer recerca del presumpte autor fins que el van localitzar, mentre caminava per la zona del polígon industrial en direcció a una zona boscosa, al costat del riu Llobregat. L’helicòpter dels Mossos d’Esquadra va donar suport a les dotacions policials terrestres en la recerca.

L’autor del robatori va intentar fugir per l’interior del riu Llobregat i en tot moment duia el ganivet a la mà. Els agents van intentar que deposés la seva actitud i que es lliurés però l’home va fer cas omís a les seves indicacions. La seva resposta va ser hostil i va brandar el ganivet als agents.

Finalment, els mossos van aconseguir detenir-lo, a més de recuperar el ganivet.

Posteriorment, els investigadors han aconseguit relacionar-lo amb dos robatoris violents més, de característiques similars, comesos a Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i un robatori a l’interior d’un domicili de Pallejà.

L’arrestat, amb 27 antecedents policials, va passar el dia 19 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat.