Els Mossos d’Esquadra denuncien administrativament al Prat del Llobregat els responsables de dos establiments de restauració i tretze clients

Denuncien administrativament al Prat del Llobregat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria del Prat de Llobregat van realitzar,  dues inspeccions a establiments de restauració, situats a escassos metre l’un de l’altre, del Prat de Llobregat.

 

En el decurs l’operatiu es van denunciar administrativament tretze clients. Concretament, a tres d’ells per tinença de substàncies estupefaents, dos per manca de respecte i vuit per infracció al decret del Departament de Salut.

Paral·lelament, es va denunciar els responsables dels locals per quatre infraccions administratives, davant la manca parcial de documentació i dels requisits legals establerts per a exercir l’activitat de bar. 

En el dispositiu, hi van participar dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Unitat de Mitjans Aeris, de la Unitat d’Ordre Públic (BRIMO), de la Unitat Canina i agents de la Policia Local del municipi.