Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes quan transportaven 25 quilograms de cabdells de marihuana

Detenen dos homes quan transportaven 25 quilograms de marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el 9 de gener, a Badalona dos homes de 34 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els arrestats transportaven gairebé 25 quilograms de cabdells de marihuana embassats al buit a l’interior d’una furgoneta.

Els fets es van produir quan els mossos van observar, mentre circulaven amb un cotxe de paisà, com un vehicle entrava a gran velocitat en una rotonda d’accés a l’autopista AP-7 al municipi de Martorell en direcció Barcelona.

Els agents van iniciar un seguiment de la furgoneta i finalment la van aturar, al municipi de Badalona, on van identificar el conductor i el seu acompanyant. Tanmateix, els policies es van adonar de la forta olor característica de marihuana i van escorcollar el vehicle. A la part posterior van localitzar cinc bosses amb gairebé 25 quilograms de marihuana embassats al buit.

Finalment, davant les evidències, van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

A dependències policials, els agents van comprovar que un dels detinguts, que es va identificar amb una documentació falsa, li constava una ordre de detenció en vigor emesa pel jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona per un delicte també de tràfic de drogues.

La droga està valorada en gairebé 49.000 euros al mercat il·lícit.

Els arrestats van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona.