Detenen in fraganti un home que acabava de cometre un robatori violent a l’Hospitalet de Llobregat

Detenen in fraganti un home que acabava de cometre un robatori violent

· L’arrestat va seguir un home gran fins al seu portal i li va sostreure amb violència el seu rellotge

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el 30 de maig, un home de 33 anys com

a presumpte autor d’un delicte robatori amb violència i intimidació en el portal d’un edifici del municipi. 

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 11:30 hores, quan els agents van observar un home a la Plaça Mare de Déu del Pilar que es desplaçava en patinet i que anava mirant descaradament el coll i els canells de la gent gran que es creuava. Aquest fet va cridar l’atenció dels agents i van començar a seguir l’home de forma discreta.

Pocs minuts més tard, els agents van observar com l’home baixava del patinet i l’arrossegava, caminant per la vorera, a pocs metres d’un home gran fins que van arribar a un portal. Posteriorment, van veure com la persona d’edat avançada entrava en aquest portal i l’home entrava corrents al seu darrera i li sostreia amb violència el rellotge.

L’autor de l’estrebada va sortir ràpidament del portal i, en adonar-se’n de la presència  policial, va intentar fugir del lloc, tot i que els agents van aconseguir detenir-lo.

L’arrestat, amb tretze antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial.