Detenen l’autor d’un robatori violent a Sant Boi de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor d’un robatori violent a Sant Boi

. El lladre va colpejar el cap de la víctima amb extrema violència deixant-lo inconscient al terra per robar-li el telèfon mòbil

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Boi de Llobregat

van detenir, el 19 de juny, un home de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de juny quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent a la via pública, al municipi de Sant Boi de Llobregat.

Els investigadors es van apropar a l’hospital on estava ingressat per interessar-se pel seu estat i recavar tota la informació possible. La víctima era un noi jove vulnerable que havia patit un robatori amb violència i intimidació quan tornava caminant a casa des d’un gimnàs de Cornellà de Llobregat. A l’alçada del Parc Agrari del Baix Llobregat, els autors dels fets, dos joves, havien colpejat el cap de la víctima amb extrema violència deixant-lo inconscient al terra amb l’objectiu d’endur-se el seu telèfon mòbil.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar els dos presumptes autors.

Finalment, el 19 de juny, els investigadors van aconseguir localitzar i detenir a Sant Boi de Llobregat un dels presumptes autors del robatori violent i lesions.

L’arrestat, amb cinc antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.