Detenen tres persones que acabaven de cometre un robatori

Detenen tres persones per un robatori

Durant la detenció, els lladres es van encarar als agents amb una actitud hostil, motiu pel qual també van quedar

detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat  van detenir, el diumenge 14 de febre, tres homes de nacionalitats bosniana i sèrvia, de 24 a 31 anys i veïns de Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 18 hores, quan els agents van tenir coneixement que s’estava produint, en aquells moments, un robatori en una empresa metal·lúrgica del municipi i que els lladres encara es trobarien al seu interior.

Immediatament els agents es van adreçar al lloc on van observar que la tanca exterior, de petites dimensions, es trobava forçada.

En el moment que les dotacions policials van assegurar el perímetre de l’empresa, els agents van observar com la porta d’emergència posterior s’obria i sortien tres homes del seu interior corrents.

Els tres homes, en veure la presència policial, van saltar la tanca perimetral i van accedir a la nau annexa amb la intenció de fugir corrents del lloc.

Finalment, van aconseguir detenir els tres lladres, tot i que es van encarar als agents amb una actitud hostil, motiu pel qual també van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar eines susceptibles de ser emprades en robatoris com tenalles i tornavisos.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Fuente: Mossos d'Esquadra