Aixequen 147 actes per incompliments de restriccions

Aixequen 147 actes per incompliments de restriccions

DE DIVENDRES A DIUMENGE S’HAN ATÈS 166 REQUERIMENTS DE SERVEIS NOCTURNS A CAUSA DE MOLÈSTIES PER SOROLLS I S’HAN IMPOSAT 32 DENÚNCIES

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 147 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.

En total, han estat denunciades 140 persones: 60, per no respectar el toc de queda; 33, per consum d’alcohol a la via pública; 17, per no dur la mascareta; 16, per reunions de més de sis persones; 7, per incompliment del confinament comarcal; i 7 més per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

Aquest cap de setmana també han estat denunciats set locals: cinc, per no respectar l’horari establert; un, per excés d’aforament; i un altre, per permetre el consum a la barra.

De dijous a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 166 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 129 en habitatges, amb 17 denúncies; 31 a l’espai públic, amb 15 denúncies; i sis en establiments.

Fuente: Ajuntament de Hospitale de Llobregat