Detenen a un lladre que venia de robar en una botiga

Detenen a un lladre que venia de robar en una botiga

Els Mossos d’Esquadra detenen a l’Hospitalet de Llobregat un lladre que venia de robar en una botiga al Maresme

· Els vigilants de seguretat d’ADIF van retenir el jove per alterar l’ordre públic a l’andana de l’estació de tren de l’Hospitalet

. En el moment de la detenció el jove portava un ordinador, diners i d’altres béns provinents d’un robatori amb força en una botiga de Premià de Mar

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el diumenge 28 de febrer, un jove de 20 anys, nacionalitat marroquina i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en un local comercial de Premià de Mar.

Els agents de seguretat ciutadana van ser requerits, mitjançant el 112, a l’andana de RENFE de l’estació de l’Hospitalet de Llobregat on els vigilants de seguretat retenien un jove que havia alterat greument l’ordre públic.

En el moment de la identificació del jove autor dels fets els mossos van observar que era portador d’una bicicleta, un ordinador portàtil i altres béns susceptibles de comprovar la seva titularitat.

Fetes les comprovacions bàsiques, l’ordinador apareixia a nom d’un veí de Premià de Mar motiu pel qual els mossos van contactar telefònicament amb ell.

L’home va manifestar als agents que, efectivament, havia estat víctima d’un robatori amb força aquell mateix dia en la seva botiga d’alimentació, ubicada a Premià de Mar, d’on li havien sostret els béns que portava a sobre el jove identificat a l’andana a L’Hospitalet de Llobregat, motiu pel qual els agents van detenir el jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a establiment comercial.

Posteriorment, ja en dependències policials i en el moment de l’escorcoll previ a l’ingrés en el centre de detenció i custòdia se li van trobar diners en efectiu amagats a l’interior de la sabata.

El detingut, amb set antecedents per fets de la mateixa tipologia, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d'Esquadra