Duen a terme un control d’accés motoritzat a Cervelló

Duen a terme un control d’accés motoritzat

Els objectius d’aquest dispositiu són per una banda, garantir el compliment de la regulació de l’accés motoritzat al medi natural

vigent i de l’altra implementar les mesures de restricció de mobilitat actuals

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient, de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Vicenç dels Horts, conjuntament amb el cos d’Agents Rurals i la Policia Local de Cervelló han realitzat, el diumenge 14 de març, un dispositiu especial en un espai natural protegit del mateix municipi.

En els darrers caps de setmana, els agents han detectat la presència motocicletes, tipus trial i cros que circulen pel medi natural malgrat la restricció.

Els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals i la Policia Local de Cervelló van iniciar el control el diumenge 14 de març i es continuarà duent a terme mentre siguin vigents les restriccions.

El desplegament operatiu d’aquest diumenge, s’ha realitzat en sis punts de control a Cervelló, municipi pertanyent a la Serralada Litoral i s’intensificarà en diferents zones rurals del Baix Llobregat.

Els objectius d’aquest dispositiu són per una banda garantir el compliment de la Llei d’accés al medi natural vigent, i de l’altra verificar l’efectiu compliment de les mesures de restricció de mobilitat actuals per la COVID-19.

En el marc del dispositiu es van denunciar un total de tretze motoristes: cinc per circular per corriols, cinc per manca d’inspecció tècnica de vehicles, un per manca d’assegurança i un per manca de placa de matrícula.

Recordem que els vehicles motoritzats únicament poden circular per camins o pistes aptes per a la circulació, d'acord amb el que estableix la Llei de regulació d’accés motoritzat al medi natural i la normativa específica aplicable.

Fuente: Mpssps d'Esquadra