Desmantellen una plantació de marihuana indoor

Desmantellen una plantació de marihuana indoor

. Els investigadors van detenir la persona encarregada de la plantació, amb un valor de  més de 38.000 euros al mercat negre

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat i la Policia Local del municipi van detenir, el dilluns 8 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 34 anys i veí del Prat de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes de febrer, quan els investigadors van tenir coneixement d’una presumpte plantació de marihuana en un domicili a la carretera de la Marina, al Prat de Llobregat.

Finalment, el 8 de març, agents de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local del municipi van realitzar una entrada i registre sota la tutela del Jutjat de Primera Instancia i Instrucció número 3 en funcions de guàrdia del Prat de Llobregat.

En el marc de la intervenció policial, els agents van localitzar la infraestructura necessària per al cultiu de marihuana tipus indoor i van intervenir una plantació de marihuana, amb un total de 19 kilograms de cabdells preparats per al seu transport,  18 grams de cocaïna, 5 grams de substàncies de tall, 14 grams d’una substància per determinar, balances de precisió i estris per a la confecció de paperines per a la seva venda a tercers.

Finalment, els investigadors van detenir la persona investigada, que es trobava en aquell moment al domicili, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Segons una valoració aproximada, les substàncies intervingudes podrien tenir un valor de  més de 38.000 euros al mercat negre.

Els tècnics de la companyia subministradora d’energia elèctrica, van calcular que la defraudació de fluid elèctric és d’uns 8.000 euros aproximadament.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d'Esquadra