Desmantellen una plantació de marihuana indoor

Desmantellen una plantació de marihuana indoor

· La investigació es va iniciar a finals del mes d’octubre, quan agents de la Policia Local del municipi van tenir coneixement

que en aquest domicili del carrer Indústria podria haver un cultiu il·legal

. Els investigadors van detenir el responsable de la plantació

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir el dilluns 22 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 37 anys i veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte d’incendi per imprudència greu, un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’octubre, quan agents de la Policia Local de Gavà van tenir coneixement que en una casa del carrer Indústria podria haver una plantació de marihuana indoor.

Gràcies a les gestions d’investigació els agents van aconseguir acreditar que aquest immoble estava destinat únicament al cultiu intensiu de marihuana i que disposava d’una connexió fraudulenta al fluid elèctric, amb un consum molt superior al d’un domicili convencional, amb el conseqüent risc d’incendi.

Finalment, el 22 de març, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció número 4 de Gavà, es va realitzar l’entrada i registre del domicili. Durant l’escorcoll es van intervenir gairebé 300 plantes de marihuana i es va detenir la persona responsable del cultiu com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Així mateix, també van denunciar una dona, de nacionalitat espanyola i de 33 anys com  a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d'Esquadra