Desmantellen una plantació de marihuana indoor en una casa

Desmantellen una plantació de marihuana indoor

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana indoor en una casa a l’Hospitalet de Llobregat

· La investigació es va iniciar a començaments del mes de març, quan els investigadors van tenir coneixement que en aquest domicili podria haver un cultiu il·legal

. Els investigadors van detenir els tres responsables de la plantació per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el dilluns 29 de març, tres homes de nacionalitat espanyola, de 25 i 53 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de març, quan els agents van tenir coneixement d’una presumpta plantació de marihuana, a gran escala, a l’interior d’un domicili a l’Hospitalet de Llobregat.

Gràcies a les gestions d’investigació els agents van aconseguir acreditar que aquest immoble estava destinat únicament al cultiu intensiu de marihuana i que disposava d’una connexió fraudulenta al fluid elèctric, amb un consum molt superior al d’un domicili convencional, amb el conseqüent risc d’incendi.

Finalment, el 29 de març, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció número 2 de l’Hospitalet de Llobregat, es va realitzar l’entrada i registre del domicili, una casa de dues plantes.

Durant l’escorcoll es van comissar un total de 1.400 plantes de marihuana i es va detenir els tres homes encarregats del cultiu que es trobaven al seu interior.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d'Esquadra