Detenen un home per sostreure 25.000 euros a una empresa

Detenen un home per sostreure 25.000 euros a una empresa

L’arrestat va aprofitar el moment que la dona entrava al seu vehicle per sostreure els diners i fugir del lloc amb el seus còmplices

El sospitós havia falsificat la matrícula del seu vehicle i utilitzava una identitat falsa

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el dijous 8 d’abril, un home de 31 anys, nacionalitat dominicana i resident a Santa Coloma de Gramenet, per la seva presumpta participació en la sostracció d’una bossa de mà de l’interior d’un vehicle amb 25.000 euros a l’interior.

La investigació es va iniciar el darrer 19 de març, quan una encarregada d’una empresa, del Polígon del Mig a l’Hospitalet de Llobregat, sortia amb 25.000 euros de la recaptació a l’interior de la seva bossa de mà. En el moment en què la dona va entrar al seu vehicle, un home va aproximar-se ràpidament, va obrir la porta de l’acompanyant del conductor i va sostreure la bossa de mà. Aquest va fugir en un vehicle estacionat a poca distància, on l’esperaven altres individus. Tot i que la víctima i un testimoni van córrer darrere per intentar atrapar els lladres, aquests van aconseguir fugir amb la bossa i els diners.

Durant la investigació, els agents van recollir diversos indicis i van poder obtenir algunes dades i imatges del vehicle utilitzat pels autors, però aquests havien modificat algunes parts de la numeració de la matrícula per evitar la seva identificació i localització. En aquest punt de la investigació, els agents van comptar amb la col·laboració d’una dotació de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, que en dies anteriors havia identificat un vehicle idèntic a un barri proper. Amb la obtenció d’aquestes noves informacions, els investigadors van detectar que el conductor del vehicle identificat pels agents municipals estava utilitzant dades personals falses.

En dies posteriors, els agents van localitzar el vehicle sospitós a la localitat de Santa Coloma de Gramenet i van observar que efectivament es tractava del mateix turisme que havien utilitzat els autors del robatori. Les diverses gestions realitzades pels agents van permetre descobrir que el vehicle era utilitzat habitualment per un home i que presumptament era un dels tres homes que havien participat el la sostracció de la bossa a l’Hospitalet de Llobregat.

Finalment, el 8 d’abril els investigadors van detenir el sospitós per la presumpta sostracció de la bossa i la falsificació de la matrícula del vehicle. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Fuente  Mossos d'Esquadra