Desmantellen dues plantacions de marihuana en naus industrials

Desmantellen dues plantacions de marihuana

Els investigadors van detenir el  responsable d’una de les plantacions per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir un home, de 29 anys,  de nacionalitat albanesa i veí de Rubí, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La detenció és resultat d’una investigació iniciada al mes d’abril després de tenir indicis de l’existència d’una plantació de marihuana en una nau industrial a Olesa de Montserrat. Els agents van comprovar que totes les finestres de la nau industrial es trobaven tancades i opaques i que disposava de càmera de seguretat exterior. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van comprovar que la nau, tot i estar en desús, tenia una escomesa elèctrica fraudulenta i consum de llum molt alta.

La investigació va concloure el passat divendres, 11 de juny, amb una entrada i perquisició a l’interior de la nau on es van intervenir més de 1.500 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i una plantació de grans dimensions que ja havia estat recol·lectada. Durant l’escorcoll els agents van detenir un home com a responsable de la plantació.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia.

D’altra banda, en una altra investigació s’ha desmantellat una altra plantació de marihuana en una nau industrial a Sant Esteve Sesrovires. En aquest cas, el passat 7 de juny els agents van localitzar la nau amb més de 2.200 plantes de marihuana, la gran majoria en avançat estat de floració, i més de 1,5 quilograms de cabdells. També van comprovar que tenia la instal·lació elèctrica connectada fraudulentament.

La investigació continua oberta i no es descarten detencions.

Fuente: Mossos d'Esquadra