Detingut un jove pel robatori violent d'unes cadenes d'or

Detingut un jove pel robatori violent d'unes cadenes d'or

L’arrestat va estirar amb violència les cadenes d’or que una dona de més de 80 anys duia al coll mentre accedia

al portal de la seva finca

. S’ha pogut detenir el presumpte autor gràcies a les imatges recollides per les càmeres de seguretat de la finca i d’altres gestions d’investigació

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir, el dijous 26 d’agost, un home de nacionalitat marroquina, de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació al municipi.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes d’agost quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació, a la via pública, a Esplugues de Llobregat. La víctima, una dona octogenària, en el moment d’entrar al portal de la seva finca va patir una estrebada de les cadenes d’or que portava al coll. L’autor dels fets s’havia acostat pel darrera i li va arrencar amb violència les cadenetes, arribant a causar ferides a la dona.

Gràcies a les imatges recollides per les càmeres de seguretat de la finca, entre d’altres gestions d’investigació, els agents van iniciar les tasques pertinents per tal d’identificar l’autor dels fets.

Uns dies més tard, concretament el 26 d’agost, una dotació policial de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat va localitzar, a la via pública, un jove que coincidia plenament amb la descripció de l’autor dels fets. Finalment, els investigadors, que es van apropar al lloc, van aconseguir comprovar que es tractava del presumpte autor i el van detenir.

L’arrestat, amb cinc antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d'Esquadra