Ingressa a presó l'autor de quatre robatoris violents

Ingressa a presó l'autor de quatre robatoris violents

. Intimidava als treballadors amb una arma blanca amb l’objectiu d’endur-se els diners de la caixa enregistradora

. Va ser detingut en el marc d’un dispositiu dissenyat específicament per a la seva localització

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir el passat dijous, 16 de setembre, un home de nacionalitat espanyola, de 39 anys i veí del municipi, com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de setembre quan es va tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una òptica de l’Hospitalet de Llobregat. Un home va accedir a l’interior de l’establiment quan estava obert al públic i va intimidar els treballadors amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa enregistradora.

Posteriorment, en només cinc dies, es van produir tres robatoris més amb violència i intimidació a diferents establiments comercials. En concret, un centre de bronzejat, una pizzeria i una botiga de roba del mateix municipi.

El lladre sempre actuava amb el mateix modus operandi. En horari d’obertura, intimidava als treballadors amb una arma blanca amb l’objectiu d’endur-se els diners de la caixa enregistradora.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir obtenir una acurada descripció física del presumpte autor. Amb aquesta informació les dotacions policials van realitzar diversos dispositius específics per tal d’identificar i localitzar-lo.

Finalment, el 16 de setembre, en una estació de metro a l’Hospitalet de Llobregat, els investigadors van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, un home veí del municipi.

L’arrestat, amb tres antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Fuente: Mossos d'Esquadra