Viladecans obre un canal municipal de WhatsApp

Viladecans obre un canal municipal de WhatsApp

L’Ajuntament ha obert un canal municipal de WhatsApp per informar als

ciutadans i ciutadanes de tot el que passa a la ciutat de manera més fàcil i còmoda. L'únic que cal fer per gaudir d’aquest nou servei és donar-s'hi d'alta i, de la resta, s'encarrega la Corporació local. De manera periòdica, amb algunes normes i a través del nou canal s’informarà en el mòbil de les persones usuàries dels continguts, comunicats i altres informacions rellevants i d'interès sobre Viladecans.

El més important i que cal que tinguin molt present els usuaris és que aquest  canal és unidireccional i, per tant, no es podrà contactar directament en cap cas amb altres membres adscrits al canal ni amb l'Ajuntament. Tampoc s'hi atendran consultes personalitzades, ni s’hi respondrà cap missatge. Per a aquest propòsit, la ciutadania disposa d'altres vies de comunicació amb l’Ajuntament com l'atenció presencial amb cita prèvia, la telefònica (93 635 18 00), la bústia del web i/o les xarxes socials municipals.

El nou servei municipal de WhatsApp funciona amb llistes de difusió i tots els missatges arribaran a tots els adherits i adherides al canal, de manera separada a la de la resta. Això vol dir que l’Ajuntament no afegirà cap usuari en cap grup de WhatsApp i que ningú podrà conèixer els números de telèfon de les persones adherides ni enviar-los missatges, tal com indica la Corporació local en l'apartat de protecció de dades.

Com donar-se d’alta en el servei

Per donar-se d'alta en el nou servei, cal guardar el número 672 425 649 a l’agenda del mòbil com a contacte i enviar per WhatsApp la paraula ALTA. A partir d’aquest missatge, els administradors/es de la llista de difusió procediran a l’alta en el servei i les persones usuàries rebran un missatge d’alta a la llista.

Si el que es vol és donar-se de baixa del servei, es pot fer en qualsevol moment comunicant-l’ho a l’Ajuntament pel mateix canal de WhatsApp amb la paraula BAIXA, moment en què s’eliminarà el contacte. Per fer efectiva completament la baixa, caldrà esborrar el telèfon de la agenda de contactes.

Fuente: Ajuntament de Viladecans