‘Posa’t la gorra’ pel càncer infantil a Molins de Rei

‘Posa’t la gorra’ pel càncer infantil a Molins de Rei

. Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van participar amb la realització d'activitats

per als infants. Els fons aconseguits durant aquesta festa, un total de 19.121,06 euros, es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i pel manteniment de La Casa dels Xuklis

El diumenge 28 de novembre AFANOC va organitza la festa Posa’t la gorra pel càncer infantil a la Plaça de la Llibertat del municipi de Molins de Rei, de 9 a 14 hores, i que va donar el tret de sortida a la 15a edició d’aquesta campanya solidària. Durant aquest dia es va poder adquirir la gorra solidària, es van realitzar una gran quantitat de tallers, actuacions, rifa i es va celebrar el gran sorteig solidari,  amb regals molt especials.

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van participar amb la realització d'activitats adreçades als infants i amb la participació d'unitats especialitzades del cos com Trànsit, Canina, Muntanya, Àrea Regional de Recursos Operatius, Grup de Servei Històric i Subsòl. Els diners recaptats per la venda de les gorres solidàries aniran destinats íntegrament a AFANOC.

AFANOC és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d’una visió solidària amb valors com la justícia, el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Estan al costat de la família durant tot el procés de la malaltia, atenent principalment, les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

Amb fins solidaris cada any es posa a la venda una gorra i enguany ha estat dissenyada per la japonesa Mari Ito, en una edició especial i limitada per celebrar els 15 anys de la campanya ‘Posa’t la gorra’ de Molins de Rei i el 10è aniversari del funcionament de La Casa dels Xuklis. Els fons aconseguits durant aquesta festa, un total de 19.121,06 euros, es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i pel manteniment de La Casa dels Xuklis.

La Casa dels Xuklis és una casa d'acollida per aquelles famílies que han d'acompanyar als seus fills i filles mentre reben el tractament oncològic als hospitals de referència.

Fuente: Mossos d´Esquadra