L’Hospital de Viladecans limita les visites d’acompanyants

Viladecans limita les visites d’acompanyants

Es manté l’horari de matins, mentre que es restringeixen les visites a la tarda. Donada l’actual evolució de la pandèmia de la

COVID-19, i per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans limita l’horari de visita a pacients ingressats. L’horari de matí es manté, mentre que a les tardes no es podrà visitar a les persones hospitalitzades. La duració de la visita, de la franja del matí, es limitarà a un hora, segons la informació que facilitaran a cada acompanyant, i es recomana que sigui sempre la mateixa persona i que estigui correctament vacunada.

Aquesta mesura, que es fa efectiva a partir de la tarda d’avui, dia 21 de desembre, restarà vigent de manera indefinida i fins que les circumstàncies ho permetin. En aquest sentit, si la situació empitjora, es valorarà la restricció total de les visites per tal de garantir la salut de tots i totes.

Les úniques excepcions s’apliquen en els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en situació d’últims dies.

El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continua prestant el servei d’informació telefònica.

La Direcció i el grup d’experts de l’Hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus.