Els pacients ingressats podran rebre visites

Els pacients ingressats podran rebre visites

A partir del dilluns 14 de febrer els pacients hospitalitzats podran rebre visites. Només es permetrà un acompanyant,

es recomana que sigui sempre la mateixa persona, durant una hora al dia, que ha d’anar acreditat amb un full d’autorització.

Per tal de no saturar les plantes de l’hospital i garantir la seguretat dels pacients hospitalitzats i dels acompanyants, l’horari de visita s’informarà a la persona de contacte.  Es vol posar especial èmfasi en la importància que la persona visitant compleixi les mesures de seguretat establertes.

L’acompanyant haurà de venir a l’hospital:

- Sense contacte previ amb pacients sospitosos o COVID positius.
- Sense simptomatologia els dies previs a la visita.
- Normes generals: mascareta, rentats de mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància.

Cal recordar que els pacients estan en una situació més vulnerable, motiu pel qual és necessari l’estricte acompliment d’aquestes mesures i que en tot moment s’ atenguin les indicacions dels professionals assistencials.

Per tal de garantir la informació als familiars sobre l’estat dels pacients, es manté el sistema d’informació telefònica sobre l’estat dels pacients que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, així com la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars.

El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continua prestant el servei d’informació telefònica. Les úniques excepcions s’apliquen en pacients titulars de la targeta Cuida’m i els pacients en situació d’últims dies.

Com a norma general, els pacients amb COVID-19 no podran rebre visites.

La Direcció i el grup d’experts de l’hospital agraeixen la comprensió dels seus usuaris i fan una crida a la col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus.

Fuente: Hospital de Viladecans