L’Hospital de Viladecans rep dos guardons premis Best Spanish Hospitals

L’Hospital de Viladecans rep dos guardons premis Best Spanish Hospitals

L’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut com a millor hospital comarcal en les categories de costos hospitalaris/gestió i de processos mèdics en la quarta edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, atorgats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO.
 
La Dra. Montse Oliveras, directora del centre, i la Dra. Mónica Ruiz, cap del servei de Medicina Interna, han sigut les encarregades de recollir els premis a l’acte d’entrega que ha tingut lloc avui, 29 de setembre, al Teatro Campos Elíseos de Bilbao.
 
Els premis BSH reconeixen l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de diversos indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial, validats per la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA), amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora continua. Durant l’acte, el president de SEDISA, el Sr. Jose Soto, ha posat èmfasi en el fet que el reconeixement d’aquests premis no és només als resultats, sinó també a l’esforç i al triomf del treball, de la innovació i, en conseqüència, a la millora de la salut dels ciutadans.
 
Els Premis BSH es van inaugurar l’any 2019 i la participació ha augmentat any rere any, arribant a un total de 140 centres d’arreu de l’estat presentats en aquesta quarta edició. L’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut a les quatre edicions dels guardons.