Procés de selecció urgent per tres places de recepcionistes

Procés de selecció urgent per tres recepcionistes

Estàs desocupat/da? Cerques feina al nostre municipi? Des de l'Ajuntament d'Abrera obrim un nou procés de selecció

per urgència, inajornable i d'excepcionalitat per a la cobertura de tres places  de recepcionistes-auxiliars administratius/ves per a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera que obrirà les portes del diumenge 5 de juny fins al diumenge 4 de setembre de 2022 (ambdós dies inclosos).

S'ha establert un termini de 3 dies hàbils per presentar les sol·licituds mitjançant la seu electrònica, del dimecres 25 al divendres 27 de maig (ambdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques del procés.

Funcions bàsiques a desenvolupar:

  • Atendre al públic personalment i telefònicament en el servei de recepció de la Piscina d’Estiu.
  • Servei de taquillatge de la Piscina d’Estiu amb ús de programari informàtic.
  • Donar   informació   municipal   sobre   els   serveis   prestats   a   la   Piscina Municipal.
  • Control de guarda-roba.
  • Vetllar   per   la   seguretat   i   salut   en   el   seu   lloc   de   treball,   utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments  establerts  i  la  normativa  vigent  en  matèria  de  prevenció  de riscos laborals.
  • Adoptar  en  el  tractament  de  dades  de  caràcter  personal  les  mesures d’índole  tècnica  i  organitzativa  establertes  per  la  Corporació  i  acomplir  la normativa  vigent  en  matèria  de  protecció  de  dades  de  caràcter  personal, així  com  mantenir  el  deure  de  secret  i  confidencialitat  en  relació  a  les mateixes,  que  subsistirà  fins  i  tot  una  vegada  acabada  la  seva  relació laboral/funcionarial amb la Corporació.
  • I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

Titulació mínima requerida

  • Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents:  Graduat Escolar, ESO FP de primer grau o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies.
  • Els aspirants estrangers han d’estar en possessió i acreditar títol reconegut a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.
  • Nivell suficiència de català (C1) (anterior nivell de suficiència de català C) de la  Direcció  General  de  Política  Lingüística  o  qualsevol  altre  reconegut oficialment, com a equivalent 

S'ha establert un termini de 3 dies hàbils per a la presentació de candidatures a través de la nostra seu electrònica, del dimecres 25 al divendres 27 de maig (ambdós dies inclosos)

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

  • De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada) fent clic aquí.
    Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (Pl. de la Constitució, 1 d’Abrera) trucant al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Fuente: Ajuntament d´Abrera